Ylelliset vartalohoidot

Rokua Day Spa tarjoaa rentouttavia ja uudistavia vartalohoitoja. Kokonaisvaltaisen elämyksen viimeistelee tunnelmallinen musiikki, tuoksut ja esteettinen ympäristö. Hoidon jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

HILLA vartalohoito

Hemmotteleva vartalohoito rentouttaa ja rauhoittaa, mutta samalla pehmentää ja ravitsee vartalon ihoa. Hoidosta voidaan tehdä kosteuttava tai kiinteyttävä toiveesi mukaan. Hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, Hilla-selluliittiseerumin halutulle alueelle ja hemmottelevan 45 min kokovartalohieronnan.

Hinta: ma-pe 83€ ja la-su 95€ 

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Suklaahieronta

Suklaahieronta on rentouttava, koko kehoa hellivä vartalohoito, jolla aktivoidaan verenkiertoa, lisätään aineenvaihduntaa sekä kosteutetaan ja pehmitetään ihoa. Hieronta on kevyttä, mieltä ja kehoa rentouttavaa ja se tehdään lämpimällä ja hyvän tuoksuisella suklaahierontavoiteella. Suklaalla on ihoa uudistavia sekä kiinteyttäviä vaikutuksia, joiden lisäksi se elvyttää ja pehmentää ihoa. Suklaahieronta on uusi tapa nauttia suklaasta!

Hinta: ma-pe 65€ ja la-su 76€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Aromahieronta

Aromahieronta on lempeä ja rentouttava vartalohoito, joka rauhoittaa mieltä ja kehoa, hellii uupuneita lihaksia ja poistaa kiireen tuntua. Hoito virkistää kehoa ja mieltä sekä poistaa väsymystä ja parantaa vastustuskykyä. Aromahierontatekniikka ja aromahoitoöljyjen yhteisvaikutukset edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistavat ylimääräistä nestettä, kireyttä ja jännitystä sekä lievittävät kipuja. Rentouttava hierontaöljy edistää ihon ja elimistön hyvinvointia.

Hoidon aluksi voit valita mieleisesi tuoksun tai tuoksusekoituksen hierontaan. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, sillä lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoito sopii hyvin myös ikääntyneille. Rentoudu hellässä hieronnassa ja nauti ihanista tuoksuista.

Hoito sopii perusterveille henkilöille. Huom. ei raskaana oleville tai imettäville.

Hinta: ma-pe 65€, la-su 70€

Varaa aika »

Hinnat voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com