Pe 28.5.2021 - Su 30.5.2021

Hyvinvointiviikonloppu Rokuan luonnon keskellä

Hyvää oloa ja liikuntaa Rokuan kansallispuiston upeissa maisemissa, Geoparkin luonnon syleilyssä. Nauti rauhallisesta joogasta luonnon keskellä, kohota kuntoa ja virkisty vesiliikunnan parissa tai ilmoittaudu mukaan koko viikonlopun kestävälle maastopyöräilykurssille. Hemmottelevia ja rentouttavia Day Spa hoitoja varattavissa hyvinvointia tukemaan. Tule viettämään virkistävä ja liikunnallinen viikonloppu Rokuan ainutlaatuisiin maisemiin!

Osallistu kaikille tunneille, tai valitse sinulle mieleisin. Ryhmissä rajoitettu osallistujamäärä, joten ilmottaudu pian, että ehdit mukaan. Majoittujana pääset osallistumaan hyvinvointiviikonlopun ohjelmaan edullisemmin. Varaa majoitus helposti netissä.

Joogatunnit luonnon keskellä

La 29.5 klo 13.00-13.45 Hengitä ja hellitä
Rauhoita mielesi hengittäen ja opi uusia tapoja keskittyä läsnäoloon. Tietoinen hengittäminen rauhoittaa parasympaattista hermostoa, laskee sykettä ja vähentää stressihormonien määrää kehossa. Teemme helppoja kehoa avaavia liikkeitä ja hengitysharjoituksia luonnon keskellä.

La 29.5 klo 14.00-14.55 Metsäjooga
Helppoa ja hauskaa metsäjoogaa Rokuan luonnon keskellä. Anna kehosi voimistua, notkistua ja mielesi voimaantua mäntypuiden alla. Tämä jooga tuokio sopii kaikille ja myös lapset ovat tervetulleita!

La 29.5 klo 15.15-16.00 Mindfulness-hetki luonnossa
Opetellaan helppoja läsnäoloharjoituksia kehoa ja mieltä kuunnellen sekä avataan aistit ympäröivälle luonnon kauneudelle. Lopuksi teemme meditaatioharjoituksen Ahveroisen lammen rannalla keväisiä luonnon ääniä kuunnellen.

Joogaohjaajana Tanja Wunsch, Yoga Feenix. Ohjatut joogatunnit pidetään ulkona (säävaraus). Ota mukaan joogamatto tai istuinalusta (muovipussikin käy).

Hinta majoittujalle: 15€ / hlö / joogatunti
Hinta päiväkävijälle: 31€ / hlö (sis. kylpylälippu ja buffetruokailu) + 25€ / hlö / joogatunti

Vesiliikuntaa musiikin tahdissa:

La 29.5 klo 10.30-11.15 VesiTreeni
Tehokas lihaskuntoharjoitus vedessä

La 29.5 klo 11.15-12.00 Rentouttavaa vesiliikuntaa musiikin tahdissa

Hinta majoittujalle: 10€ / hlö / vesiliikunta
Hinta päiväkävijälle: 25€ / hlö / vesiliikunta (sis. vesiliikunta ja buffetruokailu) + kylpylälippu. Huom! Kylpylälippu ostettava erikseen hotellin vastaanotosta.

Ilmoittaudu ohjelmaan »
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Hemmottelua Day Spa hoidoissa:

Nauti, virkisty ja hemmottele itseäsi. Rentoudu klassisessa hieronnassa, lievitä stressiä intialaisissa hieronnoissa tai hemmottele itseäsi ihanilla kosmetologisilla hoidoilla. Day Spa hoidon jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Tutustu hoitoihin ja varaa »

Maastopyöräilykurssi Rokualla:

Hyvinvointiviikonloppuna järjestetään Rokua MTB-kurssi, jossa saat oppia ajotekniikkaan ja vinkkejä lihashuoltoon, pyörän perushuoltoon ja uusimpien teknisten laitteiden hyödyntämiseen. Kurssille ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuskit, jotka omistavat maastopyörän. 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu »

Päiväpaketteja myynnissä rajattu määrä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.