lør 14.3.2020

Rokua Blues

Bluesin tunnelmaa Rokualla! 

Nauti Rokua Bluesin esiintyjistä, herkuttele lähiruoan maukkaita makuja ja rentoudu Day Span ihanissa hoidoissa. Tervetuloa viettämään bluesin täyteinen, ikimuistoinen ilta Rokualle! 

Vuoden 2020 pääesiintyjänä kolminkertainen Blues Award-voittaja!

Terry Hanck & Tomi Leino Trio

Terry Hanck on voittanut arvostetun Blues Music Awardin parhaana bluespuhaltajana jo kolmeen kertaan. Vuoden 2019 lopussa 75 täyttävä Hanck vain paranee vanhetessaan! Ajatonta, svengaavaa ja monipuolista rootsmusiikkia tarjoileva Hanck tunnetaan ilmiömäisenä, rokkaavana saksofonistina ja väkevänä, kaikkensa antavana laulajana. Sympaattinen Hanck ottaa yleisönsä luontevasti haltuun niin klubeilla kuin festivaalilavoillakin.

”Hanck on erinomaisen svengaava saksofonisti ja väkivahva vokalisti” – Pertti Avola, Helsingin Sanomat 30.10.2014.

Chicagolaislähtöinen ja sittemmin Kaliforniaan asettunut Hanck soitti pitkään Elvin Bishopin ja legendaarisen Etta Jamesin yhtyeissä kunnes siirtyi soolouralle jo 80-luvulla. Hanckin tavaramerkkinä on monipuolinen, aina tyylitajuinen sekoitus West Coast Jumpia, Chicagobluesia ja New Orleans Gumboa. Hanckin musiikissa on kuultavissa vaikutteita kaikilta bluesin keskeisiltä alueilta sekä myös mustasta soulista. Hanck on viime vuosina tehnyt Euroopassa tiivistä yhteistyötä Tomi Leino Trion kanssa esiintyen mm. isoilla Norjan festivaaleilla (Dark Season Blues Festival Huippuvuorilla, Norwegian Blues cruise) ja klubeilla ympäri Skandinavian.

Kiertuekokoonpano:

Terry Hanck – laulu, saksofoni

Tomi Leino Trio: 
Tomi Leino – kitara
Jaska Prepula – basso
Mikko Peltola – rummut

Henry Ojutkangas Band feat. Antti Snellman

Henry on kasannut tällä kertaa ympärilleen jump-bluesryhmän joka soittaa vanhaa bluesia T-Bone Walkerin ja heidän aikalaistensa hengessä. Mukana on myös torvisektio ja erikoisvieraana maan parhaimmistoon kuuluva saksofonisti Antti Snellman.

Henry Ojutkangas – kitara ja laulu
Heikki Honkanen – kitara ja huuliharppu
Ilari Kinnunen – rummut
Juha Liimatta – basso
Samu Forsblom – trumpetti
Antti Snellman – saksofoni

tai sähköpostitse myynti@rokua.com tai soittamalla p. 020 7819 200

Majoituspaketti alk. 95€ / hlö / vrk (sis. majoitus 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käytön ja ravintolaliput).

Liput ovelta 15€.

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.