Lasten Rokua

Meillä lapset nauttivat lomastaan iloisin mielin koko sydämestään. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Rokua Geoparkin huikaisevan kauniit maisemat kutsuvat perheen pienimpiä tutkimaan, oppimaan, liikkumaan ja leikkimään. Koko perhe nauttii luonnosta metsäpoluilla retkeillen, lammen rannalla kalastaen tai oppaan seurassa alueen luonnonihmeisiin tutustuen. Vuokratkaa pyörät, lainatkaa soutuvenettä tai paistakaa makkarat avolaavulla!

Ulkona piha-alueella on myös pienille lapsille sopiva leikkikenttä, josta löytyvät keinut ja hiekkalaatikko. Kesäisin hotellin vieressä pääsee uimaan Ahveroisen lammen rannalla, talvisin pihalla taas voi viilettää pulkkamäessä tai hiihtää koko perheen kanssa.


Olipa kerran pieni männyntaimi Pihka, joka asui suuressa metsässä. Eräänä päivänä se alkoi jäädä ikävästi isompiensa varjoon, aivan vaille valonsäteitä.

Pian Pihka päätti, ettei tahdo enää jäädä niille sijoilleen metsän hämärään. Se nykäisi juurensa irti ja lähti etsimään auringonpaistetta.

Pihka päätyi Rokualle ja ihastui paikan kauniiseen valoon ja upeaan luontoon. Ja on sillä tiellä vieläkin – ihan pihkassa Rokuaan!

Oletko sinäkin pihkassa Rokuaan?