Kosmetologiset hoidot

Hemmottele itseäsi ihanilla kosmetologisilla hoidoilla. Hoidon jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Ripset ja kulmat kuntoon

Syvyyttä katseeseen? Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu helpottaa arkeasi, kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä!

Hinta: ma-pe 44€, la-su 50€

Varaa aika »

Luxus kasvohoito

Hemmottelua ja luksusta kasvoille! Ylellinen Luxus kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, laitekuorinnan, seerumin, hyaluronihapon imeytyksen laitteella ja kasvohieronnan. Kasvoille ja silmänympärille levitetään naamio, jonka aikana saat rentouttavan päähieronnan. Lopuksi kasvoille ja silmänympärysiholle levitetään kosteuttava ja ravitseva voide.

Hinta: ma-pe 105€, la-su 115€

Varaa aika »

Rentouttava kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, seerumin, kasvohieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion, käsihieronnan ja hoitovoiteen.

Hinta: ma-pe 67€, la-su 76€

Varaa aika »

Peruskasvohoito

Sisältää kulmien siistimisen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, rentouttavan hieronnan ja naamion. Sopii erinomaisesti myös miehille.

Hinta: ma-pe 81€, la-su 91€

Varaa aika »

Jalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen hieronnan, mekaanisen känsien, kynsinauhojen hoidon ja kovettumien poiston. Huomoithan että aikaan ei sisälly kynsien lakkaus.

Hinta: ma-pe 66€, la-su 71€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Pikavirkistys jaloille

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien tai kovettumien sekä kynsinauhojen hoidon. Lopuksi hoitovoiden jaloille.

Hinta: ma-pe 38€, la-su 43€

Varaa aika »

Käsihoito

Manikyyri tuo ylellisyyttä arkeen! Käsihoito sisältää käsikylvyn, kuorinnan, käsien hieronnan, kynsien muotoilun ja hoidon, kynsinauhojen hoidon ja pehmentävän voiteen. Huomoithan että aikaan ei sisälly kynsien lakkaus.

Hinta: ma-pe 64€, la-su 69€

Varaa aika »

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilu ja väri nostavat katsetta ja kasvojen ilmettä sekä helpottavat päivittäistä meikkausta.

Hinta: ma-pe 38€, la-su 44€

Varaa aika »

Ripsien pidennys

Säihkettä silmiin ja huoletonta arkea ripsienpidennyksillä. Ripsien pidennyksessä omien ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina.

Hinta: ma-pe 90€, la-su 102€

Varaa aika »

Hinnat voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com