Työelämästä poissaolevien TULES-kuntoutus

Kelan järjestämä kurssi on tarkoitettu työelämästä poissaoleville, alle 68- ja yli 68-vuotiaille, joilla on yksittäisiä tai laaja-alaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Oireet ovat yleensä jatkuneet pitkään eikä hoidossa tai avokuntoutuksessa ole saavutettu riittävää tulosta.

Tavoitteet ja sisältö

Kurssin tavoitteena on kuntoutujan tuki- ja liikuntaoireiden vähentäminen sekä työ- ja toimintakyvyn palauttaminen, parantaminen tai ylläpitäminen. Lisäksi tavoitteena on kuntoutujan osallisuuden ja aktiivisuuden lisääminen arjen toiminnoissa.

Laitosmuotoinen kuntoutuskurssi kestää yhteensä 15 vuorokautta ja se toteutetaan kolmessa jaksossa (5+5+5). Kaikki kuntoutujan jaksot toteutetaan 9 kuukauden aikana. Kuntoutuskurssiin kuuluu lisäksi ennen kuntoutuksen alkua ennakkoyhteydenotto sekä kuntoutuksen jälkeen 2 - 4 seurantayhteydenottoa.

p. 020 7819 277 , kuntoutus@rokua.com
 

Tulevat TULES-kurssit alle 68-vuotiaille:

TULES-kurssi, kurssinumero: 79546
Ajankohta: 10.05.2021 - 14.05.2021

 

 

Miten hakeudutaan?

Laitosmuotoislle kuntoutuskursseille haettaessa kuntoutushakemus (KU132) toimitetaan Kelan paikallistoimistoon. Liitteenä tulee olla lääkärinlausunto B. Kuntoutushakemus löytyy Kelan sivulta.