Kylpylähotelli Rokua Geoparkin sydämessä

Rokua Health & Spa Hotellissa nukut yösi hyvin ja nautit olostasi. Meillä viihtyvät lomanviettäjät, työhyvinvointipäiviä viettävät ja kokousvieraat, niin lapset kuin aikuiset, nuoret ja ikäihmiset.

Kylpylämme lämpimissä vesissä polskiminen ja supisuomalainen sauna virkistävät. Kylpylässä pääset myös nauttimaan Rokua Geoparkin kuvankauniista luonnosta upean näköalan avautuessa suoraan kylpylän ikkunoista suoraan. Tutustu kylpyläämme.

Hotellimme monipuoliset palvelut ja ulko-ovelta avautuva ainutlaatuinen luonto tarjoavat elämyksiä kaikille! Tekemistä riittää ympäri vuoden, sillä Rokuan luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tehdä, harrastaa ja nauttia sekä talvella että kesällä. Rokuanvaara on Vuoden Retkikohde 2018. 

Katso lomatarjoukset ja -paketit ja varaa lomasi upean luonnon keskelle! 

Huomioithan, että flunssaisena, oireisena tai mahdollisen COVID-19 altistumisen saaneena et voi vierailla hotellissamme ennenkuin varoaika on mennyt ohi.

Hotellin tiedot

Huoneita yhteensä 136
Saunalliset sviitit 17
Perhehuoneet 12
Kahden hengen huoneet 79
Esteettömät huoneet 27
Kaikissa huoneissa maksuton wlan
Minibar osassa huoneita

Lemmikit sallittu osassa huoneita erillismaksusta, 28€ / vierailu / max. 2 koiraa

Matkaparkki

Huom! Matkaparkki ei ole käytössä 8.3.-2.5.2021

Emme ole leirintäalue, mutta meillä on muutamia matkaparkkipaikkoja, joissa voit majoittua myös asuntoautossasi tai -vaunussasi hintaan 25 € / hlö / vrk, 12,5 € / lapsi (4-14v.), alle 4 v. veloituksetta). Hinta sisältää pistokepaikan, buffet-aamiaisen ravintola Rouskussa ja kylpylän käytön. Kuntosalilippu Matkaparkkiyöpymisen yhteydessä 6€/hlö. Avoinna Kylpylän aukioloaikojen mukaan. Kylpylän aukioloajat.

Ilmottaudu hotellin vastaanotossa ennen leiriytymistä, jolloin saat maksua vastaan lipukkeen auton/vaunun ikkunaan lisättäväksi. Muualla kuin Matkaparkille merkityllä alueella leiriytyminen kielletty.

Hinta voimassa 31.12.2021 asti.  Paikkaa ei voi varata etukäteen.