Hieronnat

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Kokeile myös erilaisia, rentouttavia hierontamuotoja kuten Rokualaista päähierontaa, stressiniskahierontaa ja acu-hierontaa. Hieronnan jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Hieronta

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti ja psyykkisesti.

15 min, ma-pe 30€ ja la-su 35€ 
25 min, ma-pe 41€ ja la-su 47€ 
50 min, ma-pe 54€ ja la-su 58€ 
75 min, ma-pe 77€ ja la-su 83€ 
90 min, ma-pe 91€ ja la-su 101€ 

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Rokualainen päähieronta

Hoito soveltuu stressistä, päänsärkyongelmista, jännitysniskaoireista kärvisille tai jos muuten vain haluaa rentoutua. Rokualainen päähieronta sisältää päänahan-, kallonpohjan- ja niskahartianseudun hieronnan. Hoito ei sovellu, jos on diagnosoitu vaikea migreeni, epilepsia tai hoitoalueella on ihosairaus.

Hinta: ma-pe 32€ ja la-su 37€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

 

Stressiniskan hoito

Niska jumissa- päätä kivistää? Stressiniskan hoito on niskahartiaseudun lihasjännityksiä tehokkaasti lievittävä hieronta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito sisältää hieronnan lihasjännitystä ja kipuja poistavalla öljyllä ristiselästä ylöspäin, käsittäen myös kädet, niskan ja rintalihakset.

Hinta: ma-pe 47€ ja la-su 55€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Hotstone -hieronta

HotStone -hieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava, energisoiva ja lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys. Hieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja tuntuu pehmeältä ja kivuttomalta. Kuumakivihieronnassa hoidettavat alueet käydään läpi öljytyillä kuumilla kivillä hieroen.

Koko keho: ma-pe 94€, la-su 101€
1/2 keho: ma-pe 47€, la-su 55€

Varaa aika: p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com

Osta lahjakortti »

Kasvohieronta

Rentouttava hieronta kasvoille ja päänahalle.

Hinta: ma-pe 35€ ja la-su 40€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

 

Acu-hieronta kahdelle

ACU-hierontapatja jäljittelee taitavasti kehon ACU-pisteisiin kohdistuvaa käsihierontaa. ACU-hieronta antaa helpotuksen selän lihasjäykkyyteen ja niska- ja hartiaseudun jännitystiloihin. Hinta kahdelle henkilölle.

Hinta: ma-pe 16€ ja la-su 19€

Varaa aika: p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com

Hinnat voimassa 31.12.2020 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com