Hieronnat

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Kokeile myös erilaisia, rentouttavia hierontamuotoja kuten Rokualaista päähierontaa, stressiniskahierontaa ja acu-hierontaa. Hieronnan jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Hieronta

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti ja psyykkisesti.

15 min, ma-pe 32€ ja la-su 37€ 
25 min, ma-pe 43€ ja la-su 49€ 
50 min, ma-pe 56€ ja la-su 60€ 
75 min, ma-pe 79€ ja la-su 85€ 
90 min, ma-pe 93€ ja la-su 103€ 

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Rokualainen päähieronta

Hoito soveltuu stressistä, päänsärkyongelmista, jännitysniskaoireista kärvisille tai jos muuten vain haluaa rentoutua. Rokualainen päähieronta sisältää päänahan-, kallonpohjan- ja niskahartianseudun hieronnan. Hoito ei sovellu, jos on diagnosoitu vaikea migreeni, epilepsia tai hoitoalueella on ihosairaus.

Hinta: ma-pe 34€ ja la-su 39€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

 

Stressiniskan hoito

Niska jumissa - päätä kivistää? Stressiniskan hoito on niskahartiaseudun lihasjännityksiä tehokkaasti lievittävä hieronta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito sisältää hieronnan lihasjännitystä poistavalla öljyllä ristiselästä ylöspäin, käsittäen myös kädet, niskan ja rintalihakset.

Hinta: ma-pe 49€ ja la-su 57€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

Hotstone -hieronta

HotStone -hieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava, energisoiva ja lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys. Hieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja tuntuu pehmeältä ja kivuttomalta. Kuumakivihieronnassa hoidettavat alueet käydään läpi öljytyillä kuumilla kivillä hieroen.

Koko keho: ma-pe 95€, la-su 103€
1/2 keho: ma-pe 49€, la-su 57€

Varaa aika: p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com

Osta lahjakortti »

Kasvohieronta

Rentouttava hieronta kasvoille ja päänahalle.

Hinta: ma-pe 37€ ja la-su 42€

Varaa aika »

Osta lahjakortti »

 

Acu-hieronta kahdelle

ACU-hierontapatja jäljittelee taitavasti kehon ACU-pisteisiin kohdistuvaa käsihierontaa. ACU-hieronta antaa helpotuksen selän lihasjäykkyyteen ja niska- ja hartiaseudun jännitystiloihin. Hinta kahdelle henkilölle.

Hinta: ma-pe 16€ ja la-su 19€

Varaa aika: p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com

Shiatsuhieronta

Shiatsu on yli 1000 vuotta vanha japanilainen koko kehon hoitomuoto, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Shiatsuhoidolla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla. Hoidettaessa voidaan käyttää myös kyynärpäitä, käsivartta, polvea ja kantapäätä. Hoidon tavoitteena on saada energia virtaamaan vapaasti, jolloin keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi pystyen itse korjaamaan häiriötiloja. Shiatsuhoito voidaan tarvittaessa tehdä ohuiden puuvillaisten vaatteiden päältä. Väljät housut, pitkähihainen paita ja sukat sopivat hyvin.

Ennen hoitoa on hyvä olla syömättä 2-3 tuntiin. Minkäänlaisia hajusteita ei saa käyttää hoitoon tullessa. Hoidon esteitä ovat: akuuttivaihessa olevat ihosairaudet, imusolmuketulehdukset tai -syöpä, raskaus tai kuukautiset.

Hinta: ma-su 110€
Kesto: 90 min

Varaa aika »

Intialainen käsihieronta 

Intialainen käsihieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn, jossa käytetään erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloimaan lymfa-ja verenkiertoa sekä saamaan energia liikkeelle.

Hinta: ma-pe 40€ ja la-su 46€
Kesto: 30 min

Varaa aika »

Intialainen jalkahieronta

Intialainen jalkahieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn, jossa käytetään erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloimaan lymfa-ja verenkiertoa sekä saamaan energia liikkeelle.

Hinta: ma-pe 65€ ja la-su 71€
Kesto: 60 min

Varaa aika »

Intialainen käsi- ja jalkahieronta

Ayurvedinen käsi-ja jalkahieronta perustuu perinteiseen Intialaiseen hierontatyöskentelyyn, jossa käytetään erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloimaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saamaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Ayurvedassa käytetään toisinaan apuna myös metalleja. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoito mm. puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä ja kipuja, rentouttaa ja vähentää stressiä sekä auttaa unettomuuteen.

Hinta: ma-pe 95€, la-su 103€
Kesto: 90 min

Varaa aika »

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hoito, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Rentouttavat ja rauhalliset hierontaliikkeet käsittelevät pään alueen lisäksi hartiat, niskan, korvat ja myös kasvot ja olkavarret saavat omat liikkeensä. Intialainen päähieronta houkuttelee olemaan hetkessä antaen arjen vaatimusten jäädä taka-alalle. 

Hinta: ma-pe 56€, la-su 62€
Kesto: 60 min

Varaa aika »

Reikihoito

Reiki on universaalia energiaa. Reikihoidon aikana voit tuntea energian virtausta, pistelyä, kutittelua, lämpöä tai kylmyyttä; tuntemukset ovat yksilöllisiä. Reiki on lempeää hoitoa, jossa energiaa välittyy juuri niin paljon kuin sitä sillä hetkellä tarvitset. Reikihoidon vaikutuksia ovat syvärentoutus, energiatukosten aukeaminen, kuona-aineiden poistuminen ja elämänenergian lisääntyminen.

Hinta: ma-pe 60€, la-su 65€
Kesto: 60 min

Varaa aika »

Hinnat voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com