Ammatillinen kuntoutus

Paranna työkykyäsi ja jaksamistasi ammatillisella kuntoutuksella - varmistetaan yhdessä työelämässä pysyminen. Tuotamme ammatillisen ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja Kansaneläkelaitoksen, Työvoimahallinnon, Vakuutuskuntoutuksen, kuntien ja kuntayhtymien sekä itsemaksaville asiakkaille. 

Toteutamme KIILA-kuntoutusta ryhmä- ja yksilöpalveluna. KIILA-kuntoutus perustuu toimiviin ratkaisuihin ja käytäntöihin, jotka liittyvät kuntoutujan työhön ja hänen terveytensä ja elämänhallintansa tukemiseen.

Taito-kurssilta saa tukea työllistymiseen, koulutuksen käynnistymiseen tai ammattialan vaihtamiseen tai syrjäytymisen ehkäisemiseen. Onko sairaus ja elämäntilanne hankaloittanut ammatin tai koulutusalan valintaa tai työllistymistä? Tutustu alkaviin Taito-kursseihin.

Ammatillisen kuntoutusselvityksen tavoitteena on tunnistaa ja arvioida kuntoutujan työ- ja/tai opiskelukykyyn vaikuttavat tekijät ja selvittää sekä lääkinnällisen että erityisesti ammatillisen kuntoutuksen tarpeet ja mahdollisuudet.

Kelan ammatillisen kuntoutuksen hakemukset löytyvät Kelan sivuilta.

Kysy lisätietoja:
Palveluesimies Eija Väänänen p. 020 7819 376 tai kuntoutus@rokua.com