Kesäaktiviteetit

Rokuan kesä tarjoaa aktiivilomailijalle upeat puitteet. Rokua Geopark -alueen hulppeissa maisemissa voit harrastaa lomallasi hyvillä mielin.

Nauti Rokuan puhtaasta luonnosta ja komeista maisemista maastopyöräillen, vaeltaen tai meloen. Jääkauden synnyttämät harjut ja syvät suppakuopat, kauniit kangasmetsät jäkälämattoineen sekä muinaiset rantavallit ja monet pikkujärvet muodostavat vaihtelevan maaston monipuolisille aktiviteeteille. Alueen ainutlaatuisesta luonnosta ja erinomaisista olosuhteista nauttivat kaikki – halusipa sitten rauhoittua ja ihailla luontoa tai nostaa kuntoa kovavauhtisella liikunnalla.

Ulkoilun vastapainoksi voit myös virkistyä kylpylässämme tai hemmotella itseäsi Rokua Day Spa:n monipuolisissa hoidoissa.

Kesäkaudella:

Minigolf 5 € / pelikerta , maksu hotellin vastaanottoon

Sup-lauta 25€ / 2h, 60€ / päivä (max 8h)

Harjoittelukorit frisbee 5 € / 2h, varaus hotellin vastaanotosta

Kalastuslupa Ahveroiseen 15 € / päivä, sis. 2 kalaa. Luvan osto hotellin vastaanotosta. Kuitti näytettävä lammella pyydettäessä. 

Sauvakävely, 2 € / 3h, sis. sauvat. Maksu hotellin vastaanottoon

Ohjatut pyöräretket 2-10 hengen ryhmille, tarjouspyyntö ja varaukset myynti@rokua.com.

Fatbiket alueella vuokraa Rokua Outdoors, tutustu: www.rokuaoutdoors.comReitit: Reittikarttoja saatavissa hotellin vastaanotosta. Voit myös ladata reittikartan itsellesi PDF-tiedostona